Beste Studiekiezer,

De juiste studie kiezen is een moeilijke keuze. Doordat er momenteel veel open dagen en voorlichtingen niet door kunnen gaan wordt deze keuze alleen maar moeilijker. Binnen onze studentenkorfbalvereniging zijn er veel leden van verschillende studies. Om de krachten te bundelen en jou als studiekiezer te helpen, hebben we hier een lijst gemaakt met verschillende studies en het mailadres van de student die jou hier meer over kan vertellen. Aarzel dus niet om een mailtje te sturen met al jouw vragen. Ze vertellen je graag over de studie en hoe studeren in Utrecht is!

Succes met je keuze!

Categorie├źn: Studie

Laurens Verkerk

Hallo! Leuk dat je kijkt op mijn pagina!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *