‘Een pilsje met …’ is een nieuwe rubriek waarbij we aan de hand van dilemma’s meer te weten komen van verschillende Hebberts. Op deze manier leren we elkaar nóg beter kennen. Om ‘Een pilsje met …’ goed in te luiden schuiven we aan tafel met de voorzitter van het bestuur; Maria.

Korfballen in de zaal of buiten?
Korfballen in de zaal

Als de zon altijd schijnt ga ik voor veld, maar hier in Nederland vind ik toch warmte belangrijker. Daar komt nog bij dat ik het snelle spelletje in de zaal veel leuker vind.

Een geel/blauwe bal of de nieuwe oranje bal?
De nieuwe oranje bal

De nieuwe oranje bal stuitert soms wel erg hard, maar ik vind de geel/blauwe veel minder fijn schieten. Ik mis stiekem de ouderwetse wit/zwarte soms wel..

Schieten op je linker of rechter been?
Beide

Vroeger begon ik met schieten op mijn rechterbeen, maar op dit moment heb ik echt geen idee meer op welk been ik nu daadwerkelijk aan het schieten ben.

Alleen maar mogen aanvallen of alleen mogen verdedigen?
Alleen maar aanvallen

Ik vind verdedigen ook erg leuk, maar het is toch wel fijn om niet achter iemand aan te lopen, maar zelf de keuzes te maken.

Trainen om 8 uur ‘s ochtends of om 11 uur ‘s avonds?
Trainen om 11 uur ’s avonds

Niet dat ik met plezier om half 11 nog naar Olympos fiets, maar om 8 uur ’s ochtends ben ik al een paar jaar niet meer wakker geweest. Ik ga veel liever een paar uur later slapen, om een half uur langer uit te slapen.

Inschieten met ‘foute’ muziek of zonder muziek?
Inschieten met ‘foute’ muziek

Vaak is mijn muziek smaak toch al een beetje fout, maar elk moment dat er vergeten wordt de muziek aan te zetten, hoor je mij gelijk zeggen; ‘Huh, weet iemand waar de muziek gebleven is?’

Geblokt worden of een strafworp missen?
Geblokt worden

Ik ben niet echt heel erg lang, dus ik zou het toch wel wat minder gênant vinden om geblokt te worden dan een strafworp te missen. Ook al ben ik recent niet geblokt en heb ik wel een strafworp gemist, misschien ook juist daarom, dit was echt geen fijn gevoel.

Met veel verschil winnen of in de laatste minuut met 1 punt verschil winnen?
Met 1 punt verschil winnen

In de laatste minuut het winnende doelpunt maken is echt geweldig. De blijheid die je dan voelt als de scheids af fluit is top. Het is toch meer de blijheid en spanning die dan op 1 moment vrij komen, waar als je al de hele wedstrijd voor staat je het toch al ziet aankomen.

Bier of wijn?
Bier

Ik zeg eigenlijk nooit nee tegen een biertje of een pitcher bij het Sportcafé. Maar een rode wijn op z’n tijd vind ik ook erg lekker, vooral als je daarnaast gezellig aan het eten bent, misschien als toetje dan een espresso martini?

Pasta of curry?
Pasta

Ik eet ongeveer 5 dagen per week pasta, het is ongeveer ook het enige gerecht wat ik kook voor mezelf. Ik wissel wel met verschillende soorten saus, nog iets van afwisseling toch?

Netflix of Disney+?
Netflix

Ik vraag me af of er nog romcom’s op Netflix staan die ik niet heb gezien, maar ook m’n favoriete series zijn op Netflix te vinden. We hebben als huis in de lockdowns flink wat series en films afgekeken, eigenlijk wel van elke streamdienst, maar Netflix is toch de favoriet.

Zelf koken of eten bestellen?
Eten bestellen

Voor de beste bezorgrestaurants in Utrecht ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben nu bijna twee jaar vegetarisch en gelukkig is er in Utrecht genoeg keuze van restaurants die lekkere vegetarische gerechten aanbieden.

Een film kijken of een boek lezen?
Film kijken

Onder het genot van Broodje Ben(besteld) zit ik het liefst elke zondag brak een film te kijken met mijn huisgenoten. Wat hierbij vooral belangrijk is, is dat je niet hoeft na te denken. Bij het lezen van een boek is dit toch wel anders, keuze snel gemaakt dus.