Het belang dat iedereen zich veilig en prettig voelt in zijn of haar omgeving is actueler dan ooit. Vandaar dat wij graag deze gelegenheid aangrijpen om hier wat meer over te vertellen.

Veiligheid speelt een belangrijke rol binnen Hebbes. Zo hebben wij met alle studentenkorfbalverenigingen in Nederland gedragsregels opgesteld en ondertekend, wordt jaarlijks de veiligheid “gepeild” met behulp van de enquête, zijn er 2 vertrouwenscontactpersonen en volgen zij en bestuursleden cursussen om leden van Hebbes zo goed mogelijk te kunnen helpen. De 2 VCP’s stellen zich via deze weg graag aan jullie voor;

Sanne Beishuizen

Hi, ik ben Sanne, 23 jaar en dit jaar vertrouwenscontactpersoon! Ondertussen behoor ik tot de wat oudere generatie, maar nog altijd is Hebbes een vereniging waar ik graag ben. Momenteel volg ik de master Clinical Psychology aan de UU. Eerder heb ik gewerkt bij de Luisterlijn, waar je terecht kunt voor een luisterend oor. Naast gezelligheid is Hebbes ook zeker een plek waar je terecht kunt wanneer het minder gaat of wanneer er iemand over je grenzen is gegaan. Wanneer je graag in vertrouwen wilt praten met iemand in onze vereniging, neem dan vooral contact op met Abby of mij.  (vcphebbes1@gmail.com)

Abby de Rijk

Hoi! Mijn naam is Abby, 23 jaar en al 3 jaar lid van Hebbes. Na mijn studie Integrale Veiligheidskunde aan de HU ben ik dit jaar begonnen met de master Forensica, Criminologie en Strafrechtspleging in Maastricht. Vorig jaar ben ik met Lieke Veltmaat hard bezig geweest met het opzetten van de gedragsregels en het opmaken van handleidingen voor VCP’s en het bestuur. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich zowel binnen als buiten Hebbes welkom en goed voelt. Weet dat je altijd bij ons terecht kunt! (vcphebbes2@gmail.com)

Meer informatie over vertrouwenscontactpersonen?

Zou je graag meer willen weten over vertrouwenscontactpersonen, of heb je behoefte met een VCP binnen of buiten Hebbes te spreken? Kijk dan snel op onze informatiepagina over vertrouwenscontactpersonen. Hier kun je alle informatie vinden over waar je met welk probleem terecht kunt en hoe je de juiste persoon kunt bereiken.

Categorieën: Belangrijk