Bestuur ‘Drie Dozijn’ 2021-2022 / Voor ieder wat pils

Maria Groenenberg
Voorzitter
voorzitter@uskvhebbes.nl

Jelle Peperzak
Wedstrijdsecretaris
wedstrijdsecretaris@uskvhebbes.nl

Rochèll Mebius
Secretaris
secretaris@uskvhebbes.nl

Coen van de Weem
Commissaris intern
commissaris@uskvhebbes.nl

Gertjan Sonnemans
Penningmeester
penningmeester@uskvhebbes.nl

Het bestuur stelt zich voor

Maria Groenenberg

Voorzitter

“Hoihoi, ik ben Maria Groenenberg, 23 jaar en ik mag komend jaar voorzitter zijn van Hebbes. Na m’n hele leven bij KV Dos Kampen gespeeld te hebben, ga ik nu voor het derde jaar bij Hebbes 1 competitie spelen. Verder studeer ik, natuurlijk, ik heb nu bijna de bachelor Economics and Business Economics afgerond, maar vorig jaar ben ik begonnen met Wiskunde & Toepassingen, nog lang niet klaar dus. Ook ben ik ook altijd wel in om te sporten: skiën, snowboarden, surfen, tennissen, skeeleren, heb je een sportmaatje nodig, ik ben bij. Als voorzitter houd ik het overzicht over alles wat er in de vereniging gebeurt, daarnaast houd ik contact met externe relaties. Je kan me altijd vragen stellen! Spreek me aan na een training, stuur me een appje of stuur een mailtje naar voorzitter@uskvhebbes.nl.”

Rochèll Mebius

Secretaris

“Hi allemaal! Mijn naam is Rochèll Mebius, ik ben 22 lentes jong en vervul dit jaar de functie van secretaris bij USKV Hebbes. Geboren en getogen in het Enschede, nu al een aantal jaren woonachtig in Utrecht. Gelijk ook de verklaring voor mijn – lichtelijk? – Twentse accent. Inmiddels ben ik gestart aan mijn vierde en hopelijk ook laatste jaar aan de opleiding Journalistiek aan Hogeschool Utrecht. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de mail/post. Mocht je vragen hebben, schroom niet en stuur mij gewoon een appje of stuur een mailtje naar secretaris@uskvhebbes.nl.”

Gertjan Sonnemans

Penningmeester

“Lieve Hebberts, mijn naam is Gertjan, en ik ben dit jaar de bestuurs-Brabo en penningmeester. Met 21 zomers ben ik ook het bestuursjonkie. Ik speel dit jaar voor het eerst op de zaterdag bij Hebbes, in het eerste, nadat ik zo’n twaalf jaar bij KV Klimop uit het pittoreske Asten heb gekorfbald. Naast korfballen doe ik graag hardlopen en wielrennen. Ik houd ook wel van een biertje op zijn tijd: vooral de pitchers bij Olympos zijn favoriet. Er moet natuurlijk ook gestudeerd worden; vorig jaar heb ik mijn bachelor Geschiedenis gehaald, en dit jaar ben ik bezig met een minor/premaster economie. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de doekoes van de vereniging, en voor het contact met de sponsoren. Mocht je nou iets van me willen weten, en word je niet afgeschrikt door een zachte G en wat flauwe grapjes, spreek me dan vooral aan op een borrel!”

Jelle Peperzak

Wedstrijdsecretaris

“Heyhey! Ik ben Jelle, 23 jaar, en zal dit jaar de rol oppakken van wedstrijdsecretaris. Ik ben nu een half jaar bezig met mijn master in Human Computer Interaction, maar verwacht hier nog wel een jaartje of 2 aan te zitten. Wanneer ik niet op het veld shine ben ik vaak te vinden met een pilsje in mijn hand, of voer ik mijn wedstrijdsecretaristaken uit door ervoor te zorgen dat we dit gehele jaar weer lekker fanatiek kunnen korfballen. Je kunt bij mij altijd terecht voor korfbaltechnische zaken, vragen over verenigingstaken en natuurlijk maximale gezelligheid maken!”

Coen van de Weem

Commissaris intern

“Haaaaiiii lieve Hebberts! Ik ben Coen van de Weem, 25 jaar oud en dit jaar jullie Commissaris Intern. Ik ben blij dat dit overal staat want anders vergeet ik hoe ik commissaris schrijf. Verder heb ik de afgelopen 4 jaar mij op een andere manier ingezet voor hebbes. Zo heb ik in de Icie, de Feko en de Tripcie gezeten. Dit jaar ben ik elke woensdag bij de midweek op het veld te bewonderen en daarna op de borrels. Ondertussen zit ik ook aan het einde van mijn studie docent geschiedenis en heb ik werk op een school in Zuilen. Als jullie iets willen weten over commissies, andere zaken binnen Hebbes of nog iets heel anders, kan dat natuurlijk altijd, spreek mij gewoon aan op een borrel of stuur een mailtje of appje!”

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen