Bestuur ‘Hijsaaa’ 2023-2024 / Een traytje hoger


Bastiaan Bergwerff
Wedstrijdsecretaris
wedstrijdsecretaris@uskvhebbes.nl


Michelle de Groot
Secretaris
secretaris@uskvhebbes.nl


Renske Veltmaat
Voorzitter
voorzitter@uskvhebbes.nl


Jelle Peperzak
Penningmeester
penningmeester@uskvhebbes.nl


David Boesjes
Commissaris intern
commissaris@uskvhebbes.nl

Renske Veltmaat – Voorzitter

Hi allemaal! 

Ik ben Renske en mag dit jaar de rol als voorzitter van de gezelligste korfbalvereniging van Utrecht op me nemen! Oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn, waar ik sinds mijn 6e fanatiek bij KV Apeldoorn heb gespeeld. Afgelopen jaar heb ik de bachelor farmacie afgerond en in februari begin ik aan de master farmacie. Tot die tijd ben ik doordeweeks te vinden als hulp in de apotheek en als serveerster bij brunchclub Botania! 

Ik heb de afgelopen 4 jaar bij Hebbes altijd met enorm veel plezier gekorfbald in de selectie en ben ook actief geweest in een aantal commissies. Ik heb al wat ervaring opgedaan als voorzitter bij de Feko en Toko, en nu heb ik de geweldige kans om deze rol voor de hele vereniging te vervullen. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met iedereen een fantastisch jaar bij Hebbes te beleven!

Michelle de Groot – Secretaris

Hoi allemaal!

Ik ben Michelle en komend jaar neem ik de rol van secretaris op me bij Hebbes. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master Bioinformatica. Voordat ik bij Hebbes kwam heb ik dameskorfbal gespeeld in het Noord-Limburgse Venlo, en na een korte tussenstop ook nog bij SkunK in Nijmegen. Ondertussen heb ik het korfbal ingeruild voor andere sporten zoals fitness en kickboksen, maar mijn liefde voor Hebbes is nog steeds!

Daarom ook dat ik actief wil blijven bij Hebbes, en wat is een betere manier om dat te doen dan in het bestuur! Bij mij kun je altijd terecht met vragen over de vereniging, maar ook voor een gezellig gesprek bij een van de borrels of activiteiten. Hoe dan ook kijk ik erg uit naar wat we komend jaar gaan meemaken! 

Jelle Peperzak – Penningmeester

Hallootjes! 

Ik ben Jelle, en zoals hierboven ook in grote letters staat ben ik dit jaar de penningmeester van onze mooie vereniging! Na opgegroeid te zijn in Den Haag en een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen in Tilburg afgerond te hebben, ben ik naar Utrecht gekomen voor de master Human Computer Interaction. Eenmaal in Utrecht leek het mij leuk om korfbal weer op te pakken, en zo ben ik bij Hebbes terechtgekomen.

De scherpe lezer weet wellicht dat ik twee jaar geleden ook al in het bestuur gezeten heb. Waar ik toen als wedstrijdsecretaris straalde, mag ik dit jaar een poging doen om de vereniging niet financieel de afgrond in te werken. Ik heb volle vertrouwen dat dit samen met de andere toppers van het bestuur helemaal goed zal komen, en zo niet dan hebben we in ieder geval genoeg gelachen!

Bastiaan Bergwerff – Wedstrijdsecretaris

Heyo Hebbert of site bezoeker,

Bastiaan is de naam die dit jaar als wedsec garant zal staan! (haha dat rijmt). Naast dat ik slechte rijmpjes verzin, zal ik dit jaar alle korfbal gerelateerde zaken regelen. Toch best een belangrijke taak voor een Studenten Korfbalvereniging. Hiernaast ben ik ook nog bezig met het afronden van mijn bachelor Scheikunde, terwijl ik stiekem al aan de master Nanomaterial Science ben begonnen. Kortom, mij zal je de komende tijd niet stil zien zitten.

Mijn korfbalhistorie begint bij CKV Dijkvogels in Maasdijk. Waar ik vanaf de minivolgels tot de senioren heb gekorfbald. Nu mag ik Hebbes haar vlaggenschip vertegenwoordigen als speler in H1. Ik kijk uit naar een jaar vol gezelligheid, brakke toernooi dagen, mooie doelpuntjes en nog mooiere herinneringen! Met dit bestuur zullen wij Hebbes een traytje hoger Hijsaaa(n)!

David Boesjes – Commissaris Intern

Halloootjess,

Ik ben David, de meeste kennen mij wel, en zoals je hierboven kan zien vervul ik dit jaar de geweldige rol als commissaris intern. Ik ben rond mijn 18e de korfbalwereld ingerold bij het mooie KC Doorn. Toen mijn studententijd begon ben ik lid geworden bij het gezellige Hebbes. Nadat ik in verschillende commissies heb gezeten, zoals de toercie, feko, en toko, leek het mij erg leuk om een jaartje bestuur te doen. Met een achtergrond van meerdere commissies past CI natuurlijk het beste bij mij!

Naast Hebbes werk ik fulltime als Floormanager en assistent sommelier bij Ruby Rose in Utrecht. Voor al je wijn vragen of weetjes kan je bij mij zijn!

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen