Bestuur ‘Schot in de Roos’ 2022-2023 / Niet geshot is altijd mis

Tessa Rademaker
Voorzitter
voorzitter@uskvhebbes.nl

Emma Lendering
Wedstrijdsecretaris
wedstrijdsecretaris@uskvhebbes.nl

Sylvie van Hugten
Secretaris
secretaris@uskvhebbes.nl

Justin Burg
Commissaris intern
commissaris@uskvhebbes.nl

Lisa van der Pas
Penningmeester
penningmeester@uskvhebbes.nl

Tessa Rademaker – Voorzitter

Mijn naam is Tessa, ik ben 23 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Soest. Momenteel woon ik alweer een tijdje in Utrecht, dit wordt dan ook alweer mijn 3e jaar bij Hebbes. Momenteel ben ik begonnen aan het 2e jaar van de master Farmacie en werk ik sinds afgelopen zomer in een apotheek. Hiernaast werk ik ook nog in een van de grootste kookwinkels van Nederland. Dit komt goed van pas, want ik sta zelf ook erg graag in de keuken. Ik vind het super leuk dat ik dit jaar de rol als voorzitter mag vervullen. Ik kijk nu dan ook al enorm uit naar alle activiteiten en toernooien die op de planning staan.

Sylvie van Hugten – Secretaris

Mijn naam is Sylvie, ik ben 22 jaar en ik kom uit Bilthoven. Ik ben nu een jaar lid van de allerleukste vereniging van Utrecht! Hier draag ik dan ook al te graag mijn steentje aan bij door de functie secretaris in te vullen bij bestuur Schot in de roos.
Op dit moment ben ik werkzaam als eventstylist waar ik super gave opdrachten ontwerp en uitteken. Dus als je nog advies nodig hebt over je studentenkamer, weet je mij te vinden!
Na een zesjarige stop ben ik weer begonnen met korfballen. Ik heb hiervoor bij NOVA in Bilthoven gekorfbald en misschien ken je ze wel als je dit leest. Naast korfballen heb ik ook nog leuke hobby’s zoals pareltjes scoren in de kringloop. Ik knap ze dan op en ga daarna opzoek naar een leuke eigenaar voor de vondst. Of ben ik aan het touren met mijn Fiat 500 club door het mooie Nederland met mijn eigen auto. Ja je raad het al mijn Fiat 500 heeft een naam en ze heet Parolina. Verder heb ik ook twee leuke funfacts voor jullie zoals dat ik welbekend sta om het panterprint meisje van de stad en dat ik keihard mee zing op de Hollandse pareltjes. Dus als je nog inspiratie nodig hebt voor je playlist kan je altijd bij mij terecht.
En last but not least: als je vragen hebt over lid worden bij hebbes of ideeën over de club, noem maar op, je mag mij altijd een mailtje sturen.

Liefs,
Sylvie

Lisa van der Pas – Penningmeester

Lieve allemaal! Ik ben Lisa en ben 22 jaartjes oud. Ik ben een echte Brabander van huis uit en woon inmiddels 4,5 jaar in het pittoreske Utrecht. Ik zal komend jaar de taak als penningmeester vervullen in het Bestuur Schot in de Roos. Ik ben begin vorig jaar gestart als trainingslid bij Hebbes omdat het toch weer begon te kriebelen. Aankomend jaar zal ik spelen in het Midweekteam.
Ook studeer ik aan de HU nu voor het 6e en hopelijk laatste jaar van de opleidingen Optometrie & Orthoptie. Voor vragen over ogen kun je dan ook altijd bij mij zijn.
Als Penningmeester zal ik mij bezig houden met alle centjes van Hebbes. Heb je een vraag, spreek mij gerust aan op de training of tijdens activiteiten. Of gewoon voor een praatje, dat vind ik “kei gezellig!”

Emma Lendering – Wedstrijdsecretaris

Hi allemaal, ik ben Emma en mag dit jaar de wedstrijdsecretaris van Hebbes zijn! Dit betekent dat ik alles regel rondom trainingen en wedstrijden. Hierbij krijg ik hulp van de toppers uit de TC. Ik heb Biomedische wetenschappen in Utrecht gestudeerd. Ik ben nu bezig met mijn tweede bachelor Forensisch Onderzoek in Amsterdam. Ik heb altijd dameskorfbal gespeeld in Beuningen, waar ik vandaan kom. Dit heb ik altijd met plezier gedaan, maar na 2 jaar op en neer reizen werd het tijd om over te stappen naar Hebbes. Naast het korfballen hou ik ook van de gezelligheid hieromheen. Ik kijk nu al uit naar alle activiteiten, toernooien en wedstrijden. Laten we er een mooi jaar van maken met veel gezelligheid en mooie prestaties!

Justin Burg – Commissaris Intern

Hoi iedereen,
Dit jaar mag ik de commissaris intern zijn van onze mooie vereniging en ben ik dus verantwoordelijk voor het contact tussen commissies en het bestuur.
Laat ik me even voorstellen. Ik ben Justin, 21 jaar en studeer scheikunde. Momenteel heb ik een klein zij weggetje genomen en ben ik bezig om mijn leraarsbevoegdheid te halen.
Ik kom uit Rotterdam en heb vanaf mijn 6e bij OZC gekorfbalt. Ook ben ik KNKV scheidsrechter en fluit ik door heel het land wedstrijden.
Binnen Hebbes heb ik in de feko en in de spoko, samen met Tessa en Sylvie met wie ik ook bestuur doe, gezeten. Ook ben ik erg fan van toernooien en heb ik ze allemaal, al dan niet de corona variant ervan, meegemaakt.
Hopelijk heb je een beetje een beeld van degene die je vraagt of je een commissie wilt doen, maar spreek me gerust aan want ben altijd in voor een praatje.

Liefs,
Jullie kersverse CI

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen