Zoals elke vereniging kent ook USKV Hebbes een aantal commissies die zich bezig houden met specifieke taken. Hieronder staat een overzicht van alle commissies die binnen Hebbes bestaan en een korte beschrijving van die commissies. Voor vragen en/of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met de commissie zelf. Dit doe je door een van de commissieleden aan te spreken tijdens trainingsavonden of wedstrijddagen, of je kan mailen naar het mailadres van de commissie. Lijkt het je leuk om in een commissie te gaan? Spreek dan een bestuurslid aan of mail naar commissaris@uskvhebbes.nl.

Onze Commissies

Lucie – Lustrumcommissie

E-mail: lustrum@uskvhebbes.nl

De Lustrumcommissie wordt iedere 5 jaar opgericht om het lustrum te vieren. Afgelopen lustrum heeft deze commissie allerlei super leuke activiteiten georganiseerd voor leden, vrienden en oude leden! In vorige jaren hebben zij een weekend naar het buitenland georganiseerd en een Almanak uitgebracht. Het volgende lustrum is in 2026.

Feko – Feestcommissie

E-mail: feko@uskvhebbes.nl

De Feko houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor de leden. Zo staan er elk jaar het Leer-Alle-Nieuwe-Hebbes-Leden-Kennen-Etentje en een kerstdiner op de agenda. Daarnaast zijn er afgelopen jaren verschillende leuke nieuwe activiteiten langs gekomen zoals bijvoorbeeld een karaokeavond en een weekendje weg.

Toko – Toernooicommissie

E-mail: domcup@uskvhebbes.nl

De Toko organiseert elk jaar de befaamde Domcup. Hèt studentenkorfbaltoernooi in de Domstad. De Domcup vindt elk jaar plaats in een weekend van februari. Op zaterdagavond wordt er feest gevierd en na een gezellig nachtje slapen we met zijn allen in de sporthal. Op zondag wordt er een toernooi gespeeld.

Toercie – Toernooicoördinatorencommissie

E-mail: toercie@uskvhebbes.nl

De Toercie regelt de komst van Hebbes op externe (studenten)toernooien die het hele jaar door op verschillende plaatsen in Nederland worden georganiseerd. De toercie promoot deze toernooien onder de Hebberts, verzinnen de prachtigste outfits en regelen al het andere wat daarbij komt kijken.

Tripcie – Tripcommissie

E-mail: tripcie@uskvhebbes.nl

De Tripcie is voornamelijk opgericht om de altijd leuke skireis te organiseren. Deze reis wordt sinds dit jaar officieel georganiseerd onder de naam Hebbes. Maar wie weet, gaat de tripcie ook wel dit jaar andere tripjes organiseren!

Foko – Fotocommissie

E-mail: foto@uskvhebbes.nl

Hebbes heeft een eigen camera ter beschikking, waarmee er bij diverse activiteiten, wedstrijden en toernooien foto’s gemaakt worden. De Foko zorgt er ook voor dat deze foto’s gedeeld worden op de besloten hebbeswebsite voor alle leden om te bewonderen.

Spoko – Sponsorcommissie

E-mail: sponsoring@uskvhebbes.nl

De Spoko heeft als taak om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vereniging. Dit gebeurt door zowel activiteiten te organiseren die de vereniging geld opleveren als door het aantrekken van sponsoren. Het doel hiervan is om de contributie van de leden zo laag mogelijk te houden en het lidmaatschap bij Hebbes dus aantrekkelijker te maken.

Reko – Redactiecommissie

E-mail: redactie@uskvhebbes.nl

De Reko is verantwoordelijk voor het samenstellen en uitbrengen van het Hebbeskrantje. Dit clubblad voor leden van Hebbes staat vol met leuke verhalen, columns, quotes, en informatie vanuit het bestuur of commissies.

Prik – Promotie- en Introductiecommissie

E-mail: promotie@uskvhebbes.nl

De Prik heeft als taak om nieuwe leden te werven en wegwijs te maken binnen de vereniging. De Prik is daarmee het eerste aanspreekpunt voor leden die interesse hebben om bij Hebbes lid te worden. Ook is het de taak van de Prik om promotieacties te bedenken en uit te voeren om zoveel mogelijk nieuwe leden te werven.

TC – Technische Commissie

E-mail: tc@uskvhebbes.nl

De TC gaat over alle korfbaltechnische zaken van de vereniging. De TC is verantwoordelijk voor de teamindelingen, het regelen van scheidsrechters en trainers en het beheer van het materiaal. Verder zorgt de TC voor invallers bij wedstrijden en trainingen van de selectie.

Kasko – Kascontrolecommissie

De Kasko controleert en ondersteunt de penningmeester bij het op orde houden van de financiële administratie van Hebbes.

Icie -Internetcommissie

E-mail: webmaster@uskvhebbes.nl

De Icie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de site en verdere technische zaken binnen Hebbes.