In verband met het coronavirus zijn er op het sportcomplex Olympos (zaterdag) en op het sportcomplex van HKC (woensdag) enkele maatregelen getroffen.

Olympos
Op het sportcomplex Olympos is het i.v.m. coronamaatregelen beperkt toegestaan gebruik te maken van de kleedkamers. De buitenkleedkamers zijn open mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Hiervoor heeft Olympos naast elke deur een briefje opgehangen met het aantal toegestane personen voor die kleedkamer. Verder vindt u in de kleedkamers pijlen die aangeven waar iemand mag zitten. Houdt er rekening mee dat niet de gehele groep in één keer kan omkleden en douchen. U wordt vriendelijk verzocht zich te allen tijde te houden aan deze maatregelen en ook aan de bewegwijzering aangegeven door Olympos. Verder dient natuurlijk de 1,5 meter afstand gehouden te worden buiten het veld, tijdens time-outs, warmlopen en op de reservebanken. 
Het sportcafé is gesloten en er zijn 2 corona-coördinatoren aanwezig. Bij de ingang van het veld staat desinfectiemiddel, graag handen desinfecteren wanneer spelers en staf het veld betreden.  
 
HKC
Voor de midweek maken wij op woensdagavond gebruik van het sportcomplex van HKC (U). Bij HKC (U) zijn de buitenkleedkamers open mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Er zijn maximaal 4 personen per kleedkamer toegestaan. Houdt er rekening mee dat niet de gehele groep in één keer kan omkleden en douchen. Ook hier vragen wij u buiten het veld, tijdens time-outs, warmlopen en op de reservebank 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
De sportkantine is gesloten en er zal een corona-coördinator aanwezig zijn. Bij de ingang van het veld staat desinfectiemiddel, graag handen desinfecteren wanneer spelers en staf het veld betreden. 
 
Gezondheidscheck
Van SportUtrecht dient een gezondheidscheck vooraf aan iedere wedstrijd worden ingevuld. Er is een formulier waarin spelers hun naam, telefoonnummer en eventuele klachten aan kunnen geven voorafgaand aan de wedstrijd. 
 
Toeschouwers
Toeschouwers zijn tijdens de wedstrijden niet toegestaan. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten. De spelregel van 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 spelers, blijft gehandhaafd, rekening houdend met de 1,5 meter. Dit betekent dat er maximaal 8 reserves op de bank mogen zitten, de rest moet helaas de sportaccommodatie verlaten.
 
Mocht u contact willen opnemen in verband met mogelijke besmettingen binnen uw vereniging kan dit met de wedstrijdsecretaris.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T
elefoonnummer: 06-12933188

Hartelijk dank voor uw medewerking.