Door: Tuur

Hebbes 3 is aanbeland bij de 4e wedstrijd van het veldseizoen. Hoewel de eerste wedstrijd op 31 april ook tegen Midlandia 3 werd gespeeld (uitslag 11-12 verlies) zijn we nu 8 weken verder en is dit toch pas de vierde wedstrijd. De vierde wedstrijd betekend ook dat we nu halverwege de competitie zijn aanbeland en dat is een mooi moment om de balans op te maken. Tegen allen teams hebben we nu een keer mogen aantreden. Dit laat wisselende resultaten zien. Hebbes 3 begon het voorjaarsseizoen met twee verliespartijen tegen Midlandia 3 en Synergo 9. Hierna volgde de wedstrijd tegen DOC 3 van twee weken geleden. De uitlag was 15-6. Hiermee staat Hebbes 3 derde in de poule met twee punten achterstand op Midlandia 3. Laten we hopen dat de laatste wedstrijd een opmaat is naar nog 3 mooie wedstrijden waarvan komende zaterdag de eerste zal zijn.

Maar hoe staat onze tegenstander er eigenlijk voor. Een kijkje op de website van Midlandia liet zien dat het team de wedstrijd tegen hebbes 3 uiterst serieus neemt. Als voorbereiding is het team tijdens het pinksterweekend op pinksterkamp geweest. Hiervan is de volgende foto verschenen:


In het midden van de afbeelding zien we een man met een bekende achternaam, Ruud Rademaker. Dit is de senior van het team. Hier tevreden poserend in een overall met een fles sterkedrank in zijn hand. Zo te zien ging het trainingskamp door tot in de late uurtjes. Zo valt rechts in de afbeelding ook te zien dat sommige spelers iets te fanatiek waren geweest tijdens de trainingen en hun eten maar moeilijk binnen konden houden. Wat hier verder is gebeurd laat ik aan de fantasie over, de foto biedt in ieder geval genoeg mogelijkheden tot interpretatie. Want wat te denken van dat roze touw op de achtergrond. Is dat een strop? In ieder geval is de ploeg goed voorbereid.

Met deze gedachte in ons achterhoofd kan Hebbes 3 zijn borst nat gaan maken. Laten we hopen dat de wedstrijd net zo spannend zal worden als de vorige keer. Maar het zou leuk zijn als Hebbes dit keer wel aan het langste eind zou kunnen trekken.

Tot slot wens ik alle zaterdag teams van hebbes veel succes bij hun uitwedstrijden. Neem die punten mee naar Utrecht!