Aankomende zaterdag is het weer zo ver; de scholen gaan weer beginnen! Nee wacht, de competitie gaat weer van start! Nadat gisteren de midweek ook nog een kans gehad om met z'n allen te oefenen, zijn alle teams nu bekend en begonnen.

Alleen de selectie zal aankomende zaterdag thuis spelen, maar dat is nu niet belangrijk. Nu gaat het over Hebbes 4. Het vierde, maar niet met de minste spelers! Want waar komt iedereen vandaan? Alle heren speelden in Hebbes 3, samen met Elline en Judith. Lieke van Mourik is vorig jaar weer gestart met korfballen in Hebbes 4, het team van Marit. Amber was 'slechts' trainingslid. Nu als zaterdaglid, krijgt ze de kans zich dit weekend te bewijzen. Is ze haar zaterdagplek waard? Vorig jaar heeft Eva een hele bijzondere wandeling heeft gemaakt. Zaterdag is ze er helaas niet bij dus zal ze de volgende wedstrijd moeten laten zien dat ze ook haar tegenstander voorbij kan wandelen.

Het belooft een leuke pot te worden tegen Antilopen in Leusden. Twee invallers vanuit Hebbes 5, deze komen direct vanuit Nieuwegein om mee te doen met het vierde. Wie? Zie dat op de Hebbes Heroes pagina en pas daar ook gelijk je team aan!

 Door: Jochem