Hebbes 2 o.d.z. ‘de bundeling van krachten’

Nou ja, de voorbeschouwing van ‘Hebbes 2’ mag ik het deze week bijna niet meer noemen. Deze week heet ons team: ‘de bundeling van krachten’. Er hebben namelijk nogal wat verschuivingen plaatsgevonden en niet iedereen is even fit, dus moeten we veel beroep doen op andere teams binnen Hebbes. Deze voorbeschouwing kan dan ook veel inside information geven wat je weer kunt gebruiken in je HebbesHeroes-opstelling voor de komende tijd!

Enfin, de vertrouwde basis van Hebbes 2 is niet meer. Afgelopen seizoen zijn we na een strenge selectie begonnen met Ruben, Jeroen, Gijs, Lars, Marah, Lieke, Frederieke, Mirjam, Bente en Iris. Al voor de eerste competitiewedstrijd moesten we helaas tijdelijk afscheid nemen van Frederieke die lekker aan het genieten is aan de andere kant van de wereld. Ook Lieke heeft enkele weken de plek van Tessa op mogen vullen in het eerste door een blessure. Gelukkig is Tessa inmiddels weer topfit (zoals ook bleek uit het krantje in de rubriek: Man/Vrouw met ballen😉), maar heeft Kelly de laatste training niet kunnen uitspelen. En sinds deze week is onze topper Ruben doorgeschoven naar het eerste om de plek van Rob op te vullen! Daar krijgen we in het tweede niemand minder voor terug dan: Matan! We zijn in ieder geval super blij dat Matan ons team na deze week wil gaan versterken en heeft hij dat de afgelopen wedstrijden en trainingen al met regelmaat laten zien.

Dus je hoort het al… Vele wisselingen, maar ook blessures zijn aan de orde van de dag. Jeroen worstelt al enkele weken met zijn hamstring, Mirjam die af en toe niet voluit kan gaan en Iris was deze week ook niet helemaal fit door een griepje. Er lijkt bijna een vloek te rusten op Hebbes 2 wat dat betreft.

Maar nu over zaterdag: Hebbes 2 – ODIK 5 staat op het programma. Na een ultieme thuiszaterdag waar alle zaterdagteams thuis spelen, mogen wij de dag afsluiten. De weersvoorspellingen beloven met 22 graden en een zonnetje veel goeds. Dus hopelijk blijven er dit keer wat meer Hebberts hangen dan na de vorige natte thuiszaterdag! ODIK wilde de wedstrijd het liefst verplaatsten omdat ze nog een feestje hadden. Laten wij met de volgende opstelling dat feestje maar eens bederven dan:

Aanval: Iris, Bente, Gijs, Henk

Verdediging: Marah, Mirjam, Lars, Roland

Rob en Jerre zullen ook nog allebei een helft spelen bij ons en Jochem en de rest van 1 is reserve. Samen met onze ingevlogen coach Sven gaan we voor de overwinning! ODIK staat in ieder geval laatste in de poule en wij willen minstens onze tweede plek behouden. Met een gemiddeld doelsaldo van 8,25 van ODIK en 13,5 aan onze kant, staan wij er op papier natuurlijk beter voor. Maar zoals enkele Hebberts vaak zeggen: de bal is rond, het is nog 0-0 en 8 tegen 8.