Na goed spel van hebbes 2 van de afgelopen weken willen veel mensen weten. Hoe komt dat toch dat op de trainingen tegen hebbes 1 alles goed gaa,t maar in de wedstrijd toch elke keer net wordt verloren? Daarom is voor deze voorbeschouwing een interview gehouden met de nieuwe coach van hebbes 2. Hij heeft nu nog de laagste win ratio van elke coach binnen hebbes ooit. Maar zoals hij zelf stelt gaat daar vroeg of zaterdag verandering in komen.

 

Beste Coach er gaan geruchten dat je lang over de vakken hebt nagedacht. Ben je er nu eindelijk uit?

Ja; ik heb lang na gedacht en de volgende vakken zijn er uit gerold:

Aanval:                                   Verdediging:

Lars                                        Jeroen

Matan                                     Gijs

Iris                                         Marah

Bente                                     Mirjam

Lieke                                      Marly

 

Er is onder jou leiding nog geen wedstrijd gewonnen waarom gaan jullie deze zaterdag wel winnen?

Ik denk zeker dat wij  zaterdag een goede kans maken. Het team moest even wennen. Een nieuw gezicht voor de groep. Een speelster die vertrekt en een nieuwe speelster erbij. Dat doet wat met de dynamiek binnen een team. Thor wordt zeker niet de makkelijkste tegenstander. Maar als ik de afgelopen weken het team heb zien spelen heb ik goede moed voor zaterdag.

Er gaan geruchten over vormpjes binnen hebbes 2 kun je hier iets over verduidelijken?

Ja zeker er zijn bepaalde vormpjes door mij geïntroduceerd binnen hebbes 2. En tot nu toe heb ik veel mooie dingen gezien op trainingen die uit deze vormpjes kwamen. Dit geeft mij ook veel vertrouwen naar aankomende zaterdag.

Het zaalseizoen is bijna klaar, met welk gevoel gaat hebbes 2 naar het veldseizoen?

Voor mij is het doel in het veld seizoen zo hoog mogelijk eindigen. Ik denk dat dit met deze selectie zeker mogelijk is om zelfs te strijden voor een titel. Het zou mooi zijn voor de spelers die misschien wel zijn/haar laatste hebbes jaar hebben. Om met een kampioenschap van hebbes 1 en 2 af te sluiten.

 

Oké bedankt voor het beantwoorden van onze vragen. We wensen jou en hebbes 2 veel succes toe voor deze wedstrijd en het komende veldseizoen!