Leid jij jouw Hebbesteam naar de overwinning?
Welkom bij Hebbes Heroes- waar jij als coach de leiding neemt over je eigen Hebbesteam! Stel een team op en win punten voor de prestaties van je spelers!
Zorg voor een sterk wisselbeleid en voorspel de uitslag van de wedstrijd van de week! Gaat jouw opstelling de geschiedenis in als de ultieme Hebbes Heroes...?

Hoe werkt Hebbes Heroes?

Stap 1: maak je eigen selectie
Stel een team op van spelende leden van Hebbes- een basisopstelling van acht spelers en twee wisselspelers, in goede korfbaltraditie vijf dames en vijf heren totaal.
Kies per Hebbesteam minimaal een en maximaal twee spelers die volgens jouw visie de punten binnen gaan slepen! Let op: de tien spelers die je opstelt behoud je voor de rest van het seizoen! Hoewel je dus kunt wisselen binnen je gekozen tien spelers, kun je geen nieuwe spelers selecteren die niet reeds in je opstelling stonden voor de deadline. 

Stap 2: kies een aanvoerder en teamnaam
Maak één van je spelers aanvoerder van jouw dreamteam en verdien dubbele punten voor deze speler! Zorg voor een imponerende teamnaam die straks misschien wel bovenaan de ranglijst staat!

Stap 3: punten verdienen, opstelling aanpassen en wedstrijd van de week
Met jouw unieke Hebbes Heroes-team klaar voor de strijd begint het echte spel! Elke week heb je de kans je opstelling bij te stellen voor de komende speelweek. Daarnaast staat elke week een andere Hebbes-wedstrijd in de spotlight- voorspel de eindstand correct en verdien nog meer punten! 
Welke dagen deel uitmaken van de speelronde zie je terug in de titel van de ronde. Je hebt dus per speelronde tot de aanvang van de eerste zaterdagwedstrijd de tijd om je opstelling voor die speelronde te wijzigen!

De puntentelling per speler:
- 10 punten voor winst van het team van je speler, 5 punten bij gelijkspel*
- 5 punten als je speler speeltijd krijgt in een wedstrijd (invallen in een ander team kan dus dubbele punten opleveren!)
- 5 punten voor elk doelpunt dat je speler scoort in een wedstrijd
- 2 minpunten voor elk tegendoelpunt dat jouw speler om de oren krijgt**
- 10 punten als een speler 'de nul houdt' en dus geen tegendoelpunten doorlaat
- 50 punten voor het volledig correct voorspellen van de wedstrijd van de week. Bij een onjuiste voorspelling kun je nog 5 punten krijgen voor het correct voorspellen van de uitkomst (winst/gelijk/verlies) en 20 punten voor het juist voorspellen van de score van een van de twee teams

Let op: 
de punten worden gegeven aan je basis acht, wisselspelers verdienen dus geen punten voor je team. Zorg dus dat je op tijd wisselt! 

Stap 4: ga de strijd aan met andere Hebbes-Heroes teams op het leaderboard
Ga voor de ultieme score en versla de andere Hebbes-Heroes coaches!

--Disclaimer--
De puntentelling zoals hierboven beschreven houdt geen rekening met het ontbijtregime, de goede looks en vele andere talenten van de spelers. Het geeft dan ook geen volledig beeld van spelers en is enkel bedoeld voor het speelplezier!

 

 

* winstpunten worden slechts éénmaal per speelronde gegeven. Als een speler naast de eigen wedstrijd invalt bij een ander team, is de uitslag van het eigen team leidend.
**in het geval van strafworpen tellen de punten voor en tegen de veroorzaker van de strafworp. Bij een overnamesituatie krijgt de speler die de laatste actie verdedigt de minpunten.