Veld Voorjaar 2019 Speelronde 2: woensdag 8 mei en zaterdag 11 mei
Deadline ronde: woensdag 8 mei 2019 19:30

Ronde 1: Tropische eerste speeldag

Komende zaterdag gaat de tweede helft van het veldseizoen van start in haast tropische sferen. Naar verwachting wordt het rond de 25 graden, en is het voor de wissels aan de kant haast nog prettiger dan voor de spelers in het veld. Hebbes 1 en 2 hebben een doorlopende competitie en spelen dus de returns tegen dezelfde teams als de eerste helft veld. De overige Hebbes-teams beginnen met een schone lei en beginnen dus weer op gelijke hoogte met alle tegenstanders.
Hebbes 3 begint de wedstrijddag om 12:30 uit tegen Fortissimo 3. Een oude bekende, omdat het derde ook voor de zaalperiode al tegen deze ploeg speelde. Toen werden beide duels gewonnen, zij het niet gemakkelijk. Meteen aan de bak dus voor het derde, maar anderzijds zou een eerste overwinning dus ook meteen een afrekening zijn met een directe rivaal voor het kampioenschap.
Hebbes 5 speelt een uitwedstrijd die voor sommigen nog dichterbij is dan een thuiswedstrijd, op het nieuwe veld van Synergo tegen het negende van onze concullega. In de zaal wist Hebbes 5 al knap te winnen tegen dit team, kan eenzelfde resultaat buiten ook behaald worden?
Hebbes 2 is het eerste team dat de kunstgrasmat van Olympos betreedt na de zaal, tegen Telstar 3. Telstar staat laatste in de poule waar Hebbes de derde plaats bezet, en de uitwedstrijd werd dan ook overtuigend in het voordeel van de Utrechters beslist (9-16). Kan Hebbes 2 eindelijk de vloek verbreken en weer eens een wedstrijd winnen? 
Hebbes 4 speelt haar eerste wedstrijd uit tegen KCD 2, dat in de zaal nog kampioen werd in de poule van Hebbes 5. Kan het vierde wel meer tegenstand bieden tegen de strijdkrachten uit Doorn?
Hebbes 1 staat op basis van de eerste helft veld bovenaan de poule, maar op slechts één punt van de nummer twee en twee punten van de tegenstander van deze zaterdag, nummer drie Eemvogels. Geen ademruimte dus voor het eerste team, dat alle zeilen bij zal moeten zetten om de koppositie te kunnen behouden.
De vedettes van de Midweek treden 24 april op tegen Koveni MW2. Kan het team dat dit jaar al vele successen kende ook deze tweede veldhelft een kampioenschap binnenslepen? Stel snel je Hebbes Heroes selectie op voor zaterdag 20 april 12:30 en speel mee voor de felbegeerde wisselbeker! 

Onzeker deze ronde

Log in om dit te bekijken.

Nu is het aan jou! Lees de voorbeschouwing en kies je team!

Ronde
Stand
Log in om de stand te bekijken.