In verband met het coronavirus zijn er op het sportcomplex Olympos en op het sportcomplex van HKC enkele maatregelen getroffen.

Olympos

Voor gebruik van de binnenaccommodaties is een geldig Coronabewijs (QR-code) verplicht, welke bij binnenkomst van het gebouw wordt gecontroleert. Dit geldt dus voor zowel de zalen als het sportcafé. Het is belangrijk naast het Coronabewijs ook een ID mee te nemen ter controle. Het is momenteel toegestaan gebruik te maken van de kleedkamers. Hoewel de afstandsregel en mondkapplicht niet gelden tijdens het sporten, zijn deze wel nog steeds van toepassing voor het publiek. Dit betekent dat publiek alleen toegestaan is indien deze op een vaste plak met 1,5 meter afstand van elkaar plaatsnemen. Het dragen van een mondkap is verplicht bij verplaatsing, deze hoeft dus niet op bij zitting op de vaste plaats. U wordt vriendelijk verzocht zich te allen tijde te houden aan deze maatregelen en ook aan de bewegwijzering aangegeven door Olympos.

Het sportcafé is doordeweeks open van 17:00 tot 22:00 en in het weekend van 09:00 tot 20:00. In het sportcafé gelden de standaardrichtlijnen: hou te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar, gebruik een vaste zitplaats, en heb een mondkapje op als je je door het sportcafé verplaatst. Ook werkt het sportcafé met een maximale toegestane capaciteit. 

Informatie voor tegenstanders

Ook voor tegenstanders van Hebbes is het nodig een QR-code te laten zien voor toegang tot de zalen en het sportcafé. Deze wordt bij binnenkomst gecontroleerd. Voor deze controle is het belangrijk dat je ook een vorm van identificatie (ID-kaart/paspoort/rijbewijs) bij je draagt om de geldigheid van de QR-code te bevestigen.

HKC

Op de woensdagen wordt er door de teams getraind op het sportcomplex van HKC (U). Bij HKC (U) zijn de buitenkleedkamers open mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Er zijn maximaal 4 personen per kleedkamer toegestaan. Houd er rekening mee dat niet de gehele groep in één keer kan omkleden en douchen. Ook hier vragen wij u buiten het veld 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De sportkantine is open en er zal een corona-coördinator aanwezig zijn. Bij de ingang van het veld staat desinfectiemiddel, graag handen desinfecteren wanneer spelers en staf het veld betreden.  

Gezondheidscheck

De corona-coördinatoren doen gezondheidscheck vooraf aan iedere training. Graag bij klachten thuisblijven.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn tijdens de trainingen en wedstrijden momenteel toegestaan, wel dient de 1,5 meter afstand gewaarborgd worden en moet iedere toeschouwer een vaste zitplaats toegeween krijgen.

Wanneer u vragen hebt kunt u ons bereiken via:

Email: wedstrijdsecretaris@uskvhebbes.nl
Telefoonnummer: 06-13331015

Hartelijk dank voor uw medewerking.