In verband met het coronavirus zijn er op het sportcomplex Olympos (zaterdag) en op het sportcomplex van HKC (woensdag) enkele maatregelen getroffen.

Olympos

Op maandag wordt er door de teams getraind op het sportcomplex Olympos. Het momenteel toegestaan gebruik te maken van de kleedkamers. Sinds 25 september hoeft er geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden binnen en buiten het veld. U wordt vriendelijk verzocht zich te allen tijde te houden aan deze maatregelen en ook aan de bewegwijzering aangegeven door Olympos.

Het sportcafé is doordeweeks open tot 12 uur en in het weekend tot 19 uur. In het sportcafé en op het terras van het sportcafé is aangegeven op welke plekken mensen mogen zitten. Vanaf 25 september wordt er QR-code controle gehouden voor toegang op het terras van het sportcafé. Deze controle zal uitgevoerd worden door een bestuurs- of TC-lid. Na het laten zien van een geldige QR-code krijg je een bandje, welke de hele dag geldig is.   

Informatie voor tegenstanders

Ook voor tegenstanders van Hebbes is het nodig een QR-code te laten zien voor toegang bij het sportcafé. Wanneer je als tegenstander graag plaats wil nemen in de kantine, kun je je melden bij de aanvoerder van Hebbes, deze zal je wijzen naar een bestuurs- of TC-lid. De QR-code wordt gescand en je krijgt een bandje waarmee je de rest van de dag toegang hebt tot het sportcafé.

HKC

Op de woensdagen wordt er door de teams getraind op het sportcomplex van HKC (U). Bij HKC (U) zijn de buitenkleedkamers open mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Er zijn maximaal 4 personen per kleedkamer toegestaan. Houd er rekening mee dat niet de gehele groep in één keer kan omkleden en douchen. Ook hier vragen wij u buiten het veld 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De sportkantine is open en er zal een corona-coördinator aanwezig zijn. Bij de ingang van het veld staat desinfectiemiddel, graag handen desinfecteren wanneer spelers en staf het veld betreden.  

Gezondheidscheck

De corona-coördinatoren doen gezondheidscheck vooraf aan iedere training. Graag bij klachten thuisblijven.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn tijdens de trainingen en wedstrijden momenteel toegestaan, wel dient de 1,5 meter afstand gewaarborgd worden.

Wanneer u vragen hebt kunt u ons bereiken via:

Email: wedstrijdsecretaris@uskvhebbes.nl
Telefoonnummer: 06-12933188

Hartelijk dank voor uw medewerking.