Als je besluit lid te worden bij USKV Hebbes heb je de keuze uit 3 soorten lidmaatschappen: competitielid, trainingslid en toernooilid. Bij alle lidmaatschappen mag je meedoen met alle activiteiten van USKV Hebbes en alle studentenkorfbaltoernooien die worden georganiseerd.

Competitielid

USKV Hebbes heeft in het seizoen 2023-2024 twee zaterdagteams. Daarnaast heeft USKV Hebbes ook een midweekteam. In deze teams speel je samen met andere studenten, maar wel in de gewone competitie. 

Voor Hebbes 1 wordt er geselecteerd door de hoofdtrainer, voor de overige teams is de TC hier verantwoordelijk voor. Hebbes 1 speelt op dit moment op het veld 4e klasse en in de zaal 3e klasse. Hebbes 2 speelt momenteel in de breedtekorfbalcompetitie. Hebbes Midweek speelt in nu de klasse Oost Midweek klasse N (Najaar).

Het is ook mogelijk om bij Hebbes en je huidige club tegelijk te spelen in de competitie. Zo kan je doordeweeks in het Hebbes Midweek team spelen en in het weekend bij je huidige club.

Trainingslid

Als je alleen wil trainen kun je er ook voor kiezen om trainingslid te worden bij Hebbes, dus zonder dat je wedstrijden speelt. Ideaal als je in Utrecht studeert, maar in het weekend nog ‘thuis’ wedstrijden speelt en toch wilt blijven trainen.

Toernooilid

Als toernooilid kun je meedoen met de meeste activiteiten binnen USKV Hebbes en deelnemen aan alle studententoernooien die door het jaar heen worden georganiseerd! Een groot voordeel: je hoeft geen Olympas aan te schaffen.