Lid worden bij Hebbes kan het hele jaar door. Overweeg je om lid te worden? Door het jaar heen organiseert de Promotie- en introductiecommissie (Prik) meerdere open trainingen, welke zullen worden aangekondigd op de site. Maar ook tussendoor mag je altijd een keer mee komen doen, om te kijken of Hebbes wat voor je is.

Wil je nog niet direct komen trainen, maar eerst een keertje kijken? Dat kan! Er wordt op maandag op het veld getraind bij sportcentrum Olympos (Combiveld), op woensdag op het veld bij HKC in Hoograven en in de zaal op maandag en woensdag bij sportcentrum Olympos (Hal 2).

Interesse?

Neem dan contact op met Lieke (06 - 22 36 33 56) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschapsmogelijkheden

Competitielid

USKV Hebbes heeft in het seizoen 2019-2020 drie zaterdagteams. Daarnaast heeft Hebbes ook een midweekteam. In deze teams speel je samen met andere studenten, maar wel in de gewone competitie. 

Voor Hebbes 1 wordt er geselecteerd door de hoofdtrainer, voor de overige teams is de TC hier verantwoordelijk voor. Hebbes 1 speelt op dit moment in de zaal 3e klasse en Hebbes 2 en 3 komen uit in de breedtekorfbalcompetitie. Hebbes Midweek speelt in nu de klasse Oost Midweek klasse N (Najaar).

Het is ook mogelijk om bij Hebbes en je huidige club tegelijk te spelen in de competitie (bijvoorbeeld doordeweeks bij Hebbes en in het weekend ergens anders).

Trainingslid

Als je alleen wil trainen kun je er ook voor kiezen om trainingslid te worden bij Hebbes, dus zonder dat je wedstrijden speelt. Zo kun je bijvoorbeeld doordeweeks in Utrecht trainen en in het weekend blijven spelen waar je nu speelt. Ook mag je als trainingslid meedoen met alle gezellige activiteiten (onder andere georganiseerd door de Feko) en de studententoernooien van andere studentenkorfbalverenigingen (SKV's) in het land.

Toernooilid

Sinds dit jaar hebben we bij Hebbes ook de mogelijkheid om een toernooilidmaatschap af te sluiten. Als toernooilid betaal je maar €10,- per jaar en kun je meedoen met de meeste activiteiten binnen Hebbes en deelnemen aan alle studententoernooien die door het jaar heen worden georganiseerd! En nog een groot voordeel: Je hoeft geen olympas aan te schaffen!

Toernooien

Naast de trainingen en wedstrijden doet Hebbes ook mee aan de studententoernooien. Jaarlijks organiseert Hebbes haar eigen studententoernooi, de Domcup. Ook doet Hebbes de selectie voor de Universiteit en Hogeschool Utrecht voor het Nederlands en het Europees Studenten Kampioenschap Korfbal (NSK). In 2019 zijn we met team Utrecht, onder leiding van Mady Tims, Nederlands Kampioen StudentenKorfbal geworden!

Praktische informatie

Hebbes traint op maandag en woensdag, de Midweek speelt haar wedstrijden op woensdag of soms op donderdag. De zaterdagteams spelen, vanzelfsprekend, op zaterdag. De trainingen en thuiswedstrijden worden in principe gehouden op het Studentensportcentrum Olympos, alleen de woensdagtrainingen en wedstrijden gedurende het veldseizoen vinden plaats op het veld van HKC.

Olympos
Uppsalalaan 3 
3584 CT Utrecht 
telefoon: (030) 253 44 71

 

HKC

Verlengde Hoogravenseweg 2
3525 BB Utrecht
telefoon: (030) 289 1853
http://home.hkc-utrecht.nl/

Kosten

Voor het lidmaatschap bij USKV Hebbes dient er een Olympas van Sportcentrum Olympos aangeschaft en aan Hebbes gekoppeld te worden. Deze Olympas kost €140 voor studenten, waarmee zowel bij Hebbes gesport kan worden als gratis gebruik kan worden gemaakt van de fitness en groepslessen van Olympos. Voor overige tarieven en meer informatie kun je kijken op de website van Olympos. Je pas aan Hebbes koppelen kan door hier een SSV-registratie toe te voegen. Daarnaast betaalt ieder lid contributie aan USKV Hebbes, waarvan de bedragen hieronder te vinden zijn. 

Contributie 2019-2020 (word je later in het seizoen lid, dan gelden er andere tarieven):

Trainingslid € 17,-
Wedstrijdlid € 68,-