Sponsoren in de schijnwerpers!

Hieronder bieden wij een overzicht van onze huidige sponsoren. Dit geeft niet alleen voor sponsoren, maar ook voor onze leden verschillende voordelen.


Café ’t Pandje

Café ‘t Pandje is onze stamkroeg in het hartje Utrecht en iedere maand wordt hier een vaste borrelavond georganiseerd. Hier kan je terecht voor een lekker biertje en veel gezelligheid. Het dus een plek waar regelmatig Hebberts aan te treffen zijn! ’t Pandje sponsort samen met Korfbaltotaal al onze wedstrijdshirts en toernooishirts. 


Domino’s Pizza

Na een training of activiteit lekker een pizza eten? Bij Domino’s kun je uit veel verschillende soorten pizza’s kiezen en ze maken deze vers voor je klaar! Met de kortingscode van Domino’s kunnen we met alle Hebbesleden genieten van deze heerlijke versnaperingen. Goed om te weten; deze kortingscodes zijn exclusief voor Hebbesleden. Het is dan ook niet de bedoeling deze codes openbaar te maken op sociale media!


FysioDomstad

Last van een blessure? FysioDomstad is dé to go fysio in Utrecht wanneer je een blessure oploopt of pijntjes hebt tijdens trainingen of wedstrijden. Er is iedere dinsdag een gratis inloopspreekuur van 18.00 tot 19.00 uur. Je kunt je hier op hun website voor inschrijven. Deze fysiopraktijk neemt de tijd om te kijken naar je klachten en maakt vervolgens een behandelplan, neem dus vooral contact met hen op wanneer je ergens last van hebt.


Korfbaltotaal.nl

Korfbaltotaal is een afdeling van Muta Sport. Korfbaltotaal sponsort samen met café ‘t Pandje onze toernooishirts! Daarnaast krijgen wij een clubwebshop die volledig in de stijl van Hebbes is. Deze komt er nog aan. In deze webshop kan je alles aanschaffen wat je nodig hebt voor een goed potje korfbal. Bovendien ontvangen wij als Hebbesleden een of twee keer per jaar een kortingscode.