Sponsoren in de schijnwerpers!

Hieronder bieden wij een overzicht van onze huidige sponsoren. Dit geeft niet alleen voor sponsoren, maar ook voor onze leden verschillende voordelen.

Café ’t Pandje

Café ‘t Pandje is onze stamkroeg in het hartje Utrecht en iedere maand wordt hier een vaste borrelavond georganiseerd. Hier kan je terecht voor een lekker biertje en veel gezelligheid. Het dus een plek waar regelmatig Hebberts aan te treffen zijn! ’t Pandje sponsort samen met Korfbaltotaal al onze wedstrijdshirts en toernooishirts. 

Domino’s Pizza

Na een training of activiteit lekker een pizza eten? Bij Domino’s kun je uit veel verschillende soorten pizza’s kiezen en ze maken deze vers voor je klaar! Met de kortingscode van Domino’s kunnen we met alle Hebbesleden genieten van deze heerlijke versnaperingen. Goed om te weten; deze kortingscodes zijn exclusief voor Hebbesleden. Het is dan ook niet de bedoeling deze codes openbaar te maken op sociale media!

FysioDomstad

Last van een blessure? FysioDomstad is dé to go fysio in Utrecht wanneer je een blessure oploopt of pijntjes hebt tijdens trainingen of wedstrijden. Er is iedere dinsdag een gratis inloopspreekuur van 18.00 tot 19.00 uur. Je kunt je hier op hun website voor inschrijven. Deze fysiopraktijk neemt de tijd om te kijken naar je klachten en maakt vervolgens een behandelplan, neem dus vooral contact met hen op wanneer je ergens last van hebt.

Korfbaltotaal.nl

Korfbaltotaal is een afdeling van Muta Sport. Korfbaltotaal sponsort samen met café ‘t Pandje onze toernooishirts! Daarnaast krijgen wij een clubwebshop die volledig in de stijl van Hebbes is. Deze komt er nog aan. In deze webshop kan je alles aanschaffen wat je nodig hebt voor een goed potje korfbal. Bovendien ontvangen wij als Hebbesleden een of twee keer per jaar een kortingscode. 

L.A. DJ’s

La DJ’s is een organisatie waarbij je de beste DJ’s in kunt huren. LA DJ’s treedt dit jaar gratis op bij ons grootse evenement: de DOMCUP! LA DJ’s is gespecialiseerd in het draaien van muziek op verschillende soorten evenementen en zorgt dan ook voor veel sfeer bij de Domcup. Om alvast een idee te krijgen van hun muziek, zullen de acts Foute Skipakken Partyteam en Verse Prinsen tegen die tijd te aanschouwen zijn op onze sociale media.

Unique

Unique uitzendbureau helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een job, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of CV. Jouw passies, talenten, karakter en drive. Die maken jou… jóu. En zoals jij uniek bent, is ook iedere baan dat. Unique ziet dat unieke in jou en vindt de vacature waar je carrière-hart sneller van gaat kloppen.