Op 16 april 1986 werd USKV Hebbes opgericht.
Dat betekent dat op 16 april 2016 Hebbes alweer 30 jaar bestond. De 6e lustrumcommissie heeft haar uiterste best gedaan om jullie het afgelopen jaar een fantastisch lustrum te bezorgen! We hopen dat dit is gelukt!

De 6e Lustrumcommissie

Lieke Markus (voorzitter)
Karlijn Eenink (vice-voorzitter en commissaris spel)
Rob Koenderman (penningmeester)
Hilje Doekes (commissaris sponsoring)
Jerre Mijnarends

Tijn Sinke (commissaris lustrumboek)
Judith Greuters (secretaris)

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het thema: Te land, ter zee en in de lucht!

Op de Najaars-ALV van 15 september werd het thema van het 6e lustrum bekend gemaakt.
Dit lustrum hebben de drie groepen "Land", "Zee" en "Lucht" tegen elkaar gestreden om het meest uit het lustrum te halen. Alle leden werden verdeeld in één van de teams, met als aanvoerders de twee captains uit de lustrumcommissie. Vóór elke activiteit konden punten verdiend worden, evenals door bij de activiteiten aanwezig te zijn.

Het lustrumboek

Op de lustrumreceptie van 9 januari 2016 werd de proefdruk van het lustrumboek gepresenteerd, en op 16 april (de Dies natalis der USKV Hebbes) is de officiële versie uitgedeeld aan iedereen die deze had besteld en natuurlijk aan ereleden en sponsoren. Het boek is echt fantastisch geworden (vraag maar aan de mensen die nu de trotse eigenaar van een exemplaar zijn) en kost €10,00. Schijntje. Hieronder vind je een prachtige sfeerimpressie van het lustrumboek.

Mocht je geen boek hebben besteld, maar nu toch een beetje spijt hebben? De lustrumcommissie heeft wat ruim ingekocht, dus misschien is het nog mogelijk om een exemplaar te bestellen. Stuur hiervoor een mailtje naar de lustrumcommissie om te vragen of dit nog mogelijk is. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  

Activiteiten

Hieronder vind je de lustrumactiviteiten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

23 oktober 2015: pre-lustrumactiviteit "We zullen ze mores leren!"
9 januari 2016: Lustrumreceptie, opening van het 6e lustrum van USKV Hebbes "Schiet 'm d'r af"
27 februari 2016: Lustrumgala "Pret in bed" (of: "Rol 'm erop", of: "Achteruitrijden", of "De aanhanger wint", of: "Pompen of verzuipen")
17 maart: Kleine activiteit "Met je as over de plas" --> Glowgolfen
16 en 17 april 2016: Dies natalis! "Lol aan de katrol"
17 mei 2016: Kleine activiteit "Tobbedansen" --> Nachtkanoën
1 juli: Oud-ledenactiviteit (huidige leden ook welkom)
8 juli - 11 juli 2016: Hebbes-weekendje lustrumstyle "Uitpakken en wegwezen" (van vrijdagochtend tot maandagmiddag) "Uitpakken en wegwezen"