Raak - Schieten om te scoren

 

 

 
Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Jerre Mijnarends Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Bente Rademaker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Atse Huisman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris Judith van Veldhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris intern Linda Kapteijns  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter - Jerre Mijnarends

 HoiHoi,

Mijn naam is Jerre Mijnarends en ik mag dit jaar de taak van Voorzitter vervullen bij Hebbes. Ik ben 24 jaar oud en ben onderhand al 4 jaar te vinden bij Hebbes. De afgelopen jaren heb ik in zowel in niet selectieteams als selectieteams gespeeld. Dit jaar mag ik Hebbes 1 versterken tijdens hun jacht naar promotie. Naast hebbes studeer ik de master clinical psychology aan de universiteit Utrecht en ben ik lid van de studentenvereniging Anteros waar ik afgelopen jaar bestuur mocht zijn. Als voorzitter kan je me dit jaar benaderen voor alle algemene vragen of ideeën. Samen met mijn geweldig slimme, betrokken en capabele bestuursgenootjes hoop ik dit jaar Hebbes weer net zo gezellig en open te houden als alle voorgaande jaren!

 

Secretaris - Bente Rademaker

Hoi Hebberts!

Mijn naam is Bente en ik ben al bijna 5 jaar met veel plezier lid bij Hebbes. Na de academische PABO en een tussenjaar, zal ik mij dit collegejaar bezighouden met een pre-master Geschiedenis in Rotterdam. Het leuke van Hebbes vind ik dat je er naast korfballen nog zo veel meer kan doen: zo heb ik de afgelopen jaren mijn bakkunsten ontwikkeld door taarten te bakken voor de Domcup, heb ik (met vallen en opstaan) leren skiën en heb ik mijn repertoire aan Sinterklaasliedjes uitgebreid door Piet te zijn tijdens de jaarlijkse Sinterklaasactie. Dit jaar vervul ik de rol van secretaris in het bestuur ‘Raak’. Als secretaris houd ik me onder andere bezig met de ledenadministratie en zorg ik dat mailtjes en andere correspondentie op het juiste adres terechtkomen. Als je een vraag hebt en je weet niet bij wie je moet zijn, dan zit je bij mij dus eigenlijk altijd goed;). Ik heb ontzettend veel zin in een leuk, gezellig en sportief jaar!

  

Penningmeester - Atse Huisman

Hallo Hebberts,

Mijn naam is Atse Huisman, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn master farmacie aan de Universiteit Utrecht. Hier zit ik nu al in mijn 5e jaar waarbij ik nog ongeveer 2,5 jaar moet.  Oorspronkelijk kom ik het mooie ’s-Hertogenbosch waarbij ik dus een van de 2 Brabo’s uit ons bestuur ben.  Een paar jaar geleden dus bij Hebbes gestart en hier speel ik dit en vorig jaar in Hebbes 1. Daarnaast heb ik meerdere commissies gedaan in mijn op andere manieren voor onze verenging ingezet, dit jaar wil ik dat als penningmeester gaan doen! Dus met alle financiële zaken(en natuurlijk alle andere dingen) mogen jullie naar mij toe komen. Ik hoop dat we een weer een gezond, sportief en gezellig Hebbes jaar tegemoet kunnen zien.

 

Wedstrijdsecretaris - Judith van Veldhuizen

Hallo daar,

Mijn naam is Judith van Veldhuizen, ik ben 23 jaar oud en ik zit inmiddels al zo'n 4,5 jaar bij Hebbes. In de tijd dat ik niet bezig ben met Hebbes, studeer ik East European Studies aan de Universiteit van Amsterdam en werk ik in café Hofman als serveerster en achter de bar. Als wedstrijdsecretaris ga ik me dit jaar storten op de wedstrijdzaken. Dit houdt in dat ik me, samen met mijn trouwe onderdanen (hihi) in de TC, vol vuur inzet om Hebbes op het vlak van korfbal (stiekem toch best belangrijk bij een korfbalvereniging) draaiende te houden. Wij houden ons bezig met het samenstellen van teams, het zoeken naar trainers, coaches, scheidsrechters en invallers en het algemeen functioneren van alle teams. Mocht je dus een vraag of probleem hebben (jeej conflicten!) die met korfbal te maken heeft, dan kun je altijd bij mij terecht! Daarnaast mag je natuurlijk ook over heel veel leuke dingen met me komen kletsen. Laten we er een sportief en gezellig jaar van maken. Tot op het veld, of in het sportcafé!

 

Commissaris intern - Linda Kapteijns 

Lieve Hebberts,

Als nieuwe commissaris intern van het bestuur Raak wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Linda Kapteijns, ik ben 22 jaar en ben ondertussen al vierdejaars Hebbert. Daarnaast zit ik in het vijfde jaar van mijn studie geneeskunde. Dit betekent ook dat ik coschappen loop en het niet altijd even laat kan maken. Echter dit beloof ik te compenseren op de momenten dat ik het wél laat kan maken, want Brabantse nachten zijn lang...
Ik ben 4 jaar geleden bij Hebbes begonnen als trainingslid, terwijl ik zelf nog in het Brabantse Sint-Michielsgestel dameskorfbal speelde. Ondertussen ben ik volledig ingeburgerd in het gemengde korfbal en speel ik aankomend seizoen als wedstrijdlid in Hebbes 1.
Naast korfbal ligt mijn passie bij wintersport. Vandaar dat ik aankomend jaar voor mijn tweede jaar plaats zal nemen in de Tripcie. Met mijn eerdere ervaring vanuit de prik en feko hoop ik de functie van commissaris intern op een goede manier te vervullen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!
Mocht je nog dingen willen weten of kwijt willen? Schroom niet om het me te vragen!

 

Vorige besturen

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen.