Bestuur 'Vak Apart' 2020-2021 - We Lustrum er een potje van

 

 

 
Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Lieke Veltmaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Lian van der Linden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Luc Sangers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris Sanne Beishuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris intern Mirjam van Zanten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter - Lieke Veltmaat

Hallo allemaal! Mijn naam is Lieke Veltmaat en dit jaar vervul ik de rol van voorzitter van USKV Hebbes. In deze functie houd ik het overzicht over alles wat er in de vereniging gebeurt, zodat alle activiteiten goed geregeld zijn. Daarnaast vertegenwoordig ik Hebbes bij externe relaties. Naast deze functie volg ik de pre-master Psychologie en Geestelijke Gezondheid in Tilburg. Laat het mij vooral weten als je een vraag hebt door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Secretaris - Lian van der Linden

Hoi allemaal! Ik ben Lian van der Linden en vervul dit jaar de functie van secretaris binnen het bestuur Vak Apart. Naast deze functie en mijn enthousiasme op de korfbalvelden ben ik begonnen aan mijn laatste jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de mail/post. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met mij op!

 

Penningmeester - Luc Sangers

Hey Hallo! Ik ben Luc, 21 jaar jong, en een student in Utrecht. Je kan me kennen als die jongen die nét iets te vaak geblesseerd is, maar aankomend jaar ben ik daarnaast ook de penningmeester in het bestuur Vak Apart! Van origine kom ik uit Apeldoorn, waar ik heb gekorfbald bij Steeds Hooger: dezelfde vereniging als waar onze voorzitter vandaan komt! Naast mijn taken als penningmeester, spendeer ik mijn tijd dit jaar aan een vierde jaar van mijn bachelor Biomedische Wetenschappen. Na mijn bachelor wil ik een master in neuroscience gaan doen, maar eerst nog "even" een scriptie schrijven.
Voor vragen, opmerkingen, klachten, complimenten, of andere zaken rond de financiën van Hebbes kan je dit jaar bij mij terecht, dus schroom niet om een appje of mailtje te sturen!

 

Wedstrijdsecretaris - Sanne Beishuizen

Hey hey, mijn naam is Sanne. Aankomend jaar vervul ik de functie van wedstrijdsecretaris en ga ik samen met de super tc van dit jaar aan de slag! Naast Hebbes, studeer ik psychologie en loop ik stage in het UMC op de afdeling psychiatrie. Als je vragen hebt over korfbaltechnische zaken (of gewoon zin hebt om te babbelen), dan kan je me altijd aanspreken!

  

Commissaris intern - Mirjam van Zanten

Hoihoi! Mijn naam is Mirjam, 25 jaar oud en dit jaar vervul ik de functie van commissaris intern binnen USKV Hebbes. Dit houdt in dat ik mij dit jaar bezig houd om de commissies binnen Hebbes te begeleiden en te helpen waar nodig. Daarnaast loop ik op dit moment mijn Masterstage bij een praktijk voor kind- en jeugdpsychologie en werk ik als studiecoach. Mocht je vragen hebben over een commissie, stap dan vooral even op mij af of mail mij!

 

Vorige besturen

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen.