Bestuur 'Vecht' 2019-2020 - Geen brug te ver

 

 

 
Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Marit van de Mheen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Amber Schollaardt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Loes Vermeer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris Anne Leseman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris intern Iris Snellink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter - Marit van de Mheen

Hoi allemaal,

Mijn naam is Marit van de Mheen en ik mag dit jaar de voorzitter zijn van USKV Hebbes. Naast deze functie studeer ik Pedagogische wetenschappen waarbij ik dit jaar de minor psychomotorische therapie volg. Als voorzitter probeer ik te zorgen dat alle activiteiten rondom Hebbes goed geregeld worden. Daarnaast zal ik Hebbes vertegenwoordigen bij externe relaties. Mocht je een vraag hebben over Hebbes, laat het mij dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een Whatsapp berichtje.

 

Secretaris - Amber Schollaardt

Hallo allemaal! Mijn naam is Amber Schollaardt, ik ben 22 jaar oud, en dit jaar vervul ik de functie van secretaris bij de leukste korfbalvereniging van Nederland. Als ik niet bij Hebbes te vinden ben, is de kans groot dat ik in de boeken zit voor mijn studie: Straf- en strafprocesrecht in Leiden. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de mail/post. Daarnaast probeer ik zo af en toe de Hebbes Instagram een beetje op te leuken. Mocht je een vraag hebben, neem dan vooral contact met mij op!

 

Penningmeester - Loes Vermeer

Hoi! Mijn naam is Loes en dit jaar vervul ik de rol van penningmeester. Daarnaast ben ik net aan mijn laatste jaar van Diergeneeskunde begonnen en loop ik dus veel co-schappen. Dit jaar regel ik alles rondom de financiën van Hebbes, dus laat het me weten als je hier vragen of opmerkingen over hebt! 

 

Wedstrijdsecretaris - Anne Leseman

 Hoi! Mijn naam is Anne en ik ben 23 jaar. Ik zal dit jaar de functie van wedstrijdsecretaris op mij nemen. Daarnaast studeer ik fysiotherapie en ben ik vaak in het ziekenhuis te vinden als verpleegkundige. Het komende jaar kan je met al je korfbaltechnische vragen bij mij terecht! 

  

Commissaris intern - Iris Snellink

 Heey! Mijn naam is Iris, ik ben 24 jaar en ik houd me dit jaar bezig met de commissies binnen USKV Hebbes. Naast deze functie ben ik druk met de Master Educational Sciences en werk ik als orthopedagoog/huiswerkdocent bij de Huiswerkfabriek. Mocht je vragen hebben over een commissie, stap dan vooral even op mij af!

 

Vorige besturen

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen.