Vast en Beter - Je moet erin geloven, anders wordt het nooit wat

 Bestuur USKV Hebbes 2018-2019

 

 
Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Eva Schipper Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Thomas Minnaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Eline van Breukelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretaris Elline Diedering Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris intern Marco Hoekstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter - Eva Schipper

 Hoi allemaal,

Mijn naam is Eva en ik mag dit jaar de voorzitter zijn van onze mooie vereniging. Naast deze functie studeer ik aan de Universiteit Utrecht waar ik een master Notarieel recht doe. Als voorzitter vertegenwoordig ik Hebbes bij veel externe relaties en probeer ik mijn steentje bij te dragen om alle activiteiten van Hebbes goed te laten verlopen. Mocht je iets over Hebbes willen weten, neem dan vooral contact op via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of whatsapp.

 

Secretaris - Thomas Minnaard

Mijn naam is Thomas en ik ben dit jaar secretaris bij USKV Hebbes. Dit houdt o.a. in dat ik verantwoordelijk ben voor de ledenadministratie en de mail/post. Mocht je een vraag over iets hebben, neem dan vooral contact op!

  

 

Penningmeester - Eline van Breukelen

Hoihoi! Mijn naam is Eline en ik mag dit jaar de rol van penningmeester vervullen bij Hebbes. Ik ben 22 jaar en ben inmiddels aan mijn 5e Hebbes-jaar begonnen. Hiernaast studeer ik Geneeskunde aan de UU, waardoor ik veel in het ziekenhuis ben te vinden. Het komende jaar kunnen jullie bij mij terecht voor alle vragen en opmerkingen rondom de financiën. Ik heb er zin in!

 

 

Wedstrijdsecretaris - Elline Diedering

 Hoi! Ik ben Elline (met dubbel 'l' ja), ik ben 23 jaar oud en speel nu voor het derde jaar bij Hebbes. Daarnaast doen ik een master aansprakelijkheid & verzekeringsrecht in Rotterdam en werk ik als griffier bij de rechtbank. Ik zal dit jaar de functie van wedstrijdsecretaris op me nemen, wat betekent dat ik er samen met de TC voor zorg dat Hebbes wedstrijden kan spelen en het contact met het KNKV goed blijft. Voor al je korfbaltechnische vragen kun je dus bij mij terecht!

 

 

Commissaris intern - Marco Hoekstra 

 Mijn naam is Marco, ik houd me dit jaar bezig met de commissies binnen USKV Hebbes. Naast deze functie studeer ik Animal Science aan de Wageningen Universiteit.

Mocht je vragen hebben over een commissie of interesse hebben om in de toekomst bij deze gezellige vereniging. Stap dan vooral even op mij af.

 

 

Vorige besturen

Klik hier voor een lijst van alle oude besturen.