op dinsdag 11 september 2018 zal de najaars-Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvinden. Tijdens deze vergadering komen onder andere aan bod de afrekening van het verenigingsjaar 2017-2018, het jaarverslag, het bestuurlijk beleidsplan en wijzigingen in het huishoudelijk reglement (HR). De ALV zal plaatsvinden in Vergaderzaal 2 van Olympos. Inloop vanaf 18:30, de vergadering start om 18:45.

 
We verwachten dat jullie allemaal aanwezig zijn bij de ALV. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan door aan Bente of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We willen je in dat geval vragen om een machtigingsformulier in te vullen. Deze zijn aanwezig tijdens de trainingen.
 
Tijdens de ALV zal ten minste één exemplaar van de officiële stukken op papier aanwezig zijn. Verder zorgt het bestuur voor een beknopte powerpointpresentatie. Het is aan te raden om een opgeladen telefoon, laptop of tablet mee te nemen, zodat je mee kan lezen.