Ben jij een korfbaltrainer met visie en zou je graag een team onder je hoede willen nemen om samen te strijden voor de winst? Ben jij fanatiek maar houd je ook van het gezellige, open sfeertje van een kleine vereniging? Dan zoeken wij jou!
 
Studentenkorfbalvereniging USKV Hebbes is op zoek naar een trainer/coach voor Hebbes 1 voor het seizoen 2020-2021. Hebbes 1 komt momenteel in de zaal uit in de derde klasse en op het veld is promotie naar de derde klasse het doel.
 
Hebbes bestaat momenteel uit drie zaterdagteams en één midweekteam, en heeft als thuisbasis sportcentrum Olympos op de Uithof in Utrecht. Naast korfbal staat ook gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Vrijwel al onze (ca. 60) leden zijn zeer actief betrokken bij de vereniging.
 
Wat bieden wij?
- Een leuke instapmogelijkheid voor (beginnende) trainers om zich te ontwikkelen.
- Een kleine, gezellige en laagdrempelige studentenkorfbalvereniging waarin je vrijheid krijgt om je eigen ideeën in te brengen.
- Een fanatiek team dat graag wil presteren in het veld, maar ook een balans vindt tussen korfbal en andere verplichtingen.
 
Wie zoeken wij?
- Iemand die twee keer per week (maandag/woensdag) training kan geven en op zaterdag kan coachen.
- Iemand met veel passie en plezier in het spel.
- Een teamplayer, die nauw kan samenwerken met de TC.
- Affiniteit met het studentenwereldje is een pré.
 
Ben jij of ken jij iemand die in dit plaatje past?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.