Update  23-3-2020

Vanwege de nieuwe maatregelen zullen er tot juni geen Hebbes activiteiten meer gepland worden. Daarnaast heeft de KNKV besloten dat er geen wedstrijden gespeeld zullen worden tot en met 1 juni. Dit betekent dat ook het veldseizoen wordt afgelast. Over de afwikkeling van zowel de zaal- als veldcompetitie horen we 6 april meer vanuit de KNKV.  

De KNKV laat weten om in plaats van 20 maart pas 6 april uitslag te doen over de zaalcompetitie van het wedstrijdkorfbal. 

Vanuit de KNKV is het bericht gekomen dat alle zaalwedstrijden worden afgelast. Bij de breedtekorfbal wordt de tot nu toe gespeelde zaalcompetitie als niet gespeeld beschouwd. Over de afwikkeling van de zaalcompetitie van het wedstrijdkorfbal neemt de KNKV aanstaande vrijdag 20 maart een besluit. Kijk voor meer actuele informatie op https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

Vanwege het coronavirus zullen er, volgens de richtlijnen van het KNKV, geen activiteiten plaatst vinden tot en met 6 april. het sportcafé is tot die tijd ook gesloten. Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast. Ook de feko-activiteit van maart zal niet doorgaan. De skireis naar Risoul heeft geen doorgang kunnen vinden.

We willen commissies aanraden om fysieke activiteiten, ook vergaderingen en overleggen zoveel mogelijk te annuleren en samen te zoeken naar andere mogelijkheden zoals skype, facetime etc.


Mochten er vragen zijn, dan kan je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.