Welkom op de website van de Utrechtse Studenten Korfbal Vereniging Hebbes!

Hebbes telt op dit moment vijf zaterdagteams en één midweekteam waarvoor je je kunt inschrijven. Ook is er de mogelijkheid om trainingslid te worden en geen wedstrijden te spelen.

De trainingsdagen zijn elke maandag en woensdag, zowel op het veld als in de zaal. Na de trainingen wordt er vaak nog gezellig een drankje genuttigd in het Sportcafé van Olympos. Hierbij worden wedstrijden op zaterdag gespeeld en de midweek speelt haar wedstrijden op woensdag.
Bij Hebbes draait het dus naast korfbal ook om gezelligheid, waarbij verschillende commissies regelmatig en met veel enthousiasme activiteiten organiseren waar elke Hebbert aan mee kan doen! 

Daarnaast wordt er elke maand door een andere Studentenkorfbalvereniging (SKV) een toernooi georganiseerd, waar Hebbes de strijd aan gaat voor de toernooibarometer! De avond voor het toernooi wordt er tot in de late uurtjes met alle aanwezige verenigingen gefeest en op de volgende dag volgt er een toernooi.

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of lijkt het je leuk om een keer mee te komen trainen en de sfeer te proeven? En heb je al eens eerder gekorfbald?
 
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Hopelijk tot snel!