Welkom op de website van de Utrechtse Studenten Korfbal Vereniging Hebbes!

Hebbes telt op dit moment drie zaterdagteams en één midweekteam waarvoor je je kunt inschrijven. Vanaf de zaal telt Hebbes 4 zaterdagteams en één midweekteam. Daarnaast is er de mogelijkheid om trainingslid te worden en geen wedstrijden te spelen. De trainingsdagen zijn elke maandag en woensdag, zowel op het veld als in de zaal.

Na trainingen en wedstrijden wordt er vaak drankje gedaan in het Sportcafé van Olympos. Naast deze borrels, organiseren we een maandelijkse borrel in het café ’t Pandje en worden er vele activiteiten georganiseerd, zoals een skireis, een weekendje weg en een kerstdiner.

Daarnaast is er elke maand een toernooi georganiseerd door een Studentenkorfbalvereniging (SKV), waarbij Hebbes de strijd aan gaat voor de toernooibarometer! Op zaterdagavond wordt er tot in de late uurtjes met alle aanwezige verenigingen gefeest waarna de volgende dag een toernooi gespeeld wordt. Het hoogtepunt van het jaar is toch wel de Domcup, waarbij studentenkorfballers van het hele land naar Utrecht komen voor een feest en toernooi. De mogelijkheid is om toernooillid te worden bij Hebbes, zodat je mee kan naar alle toernooien.

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of lijkt het je leuk om een keer mee te komen trainen en de sfeer te proeven? En heb je al eens eerder gekorfbald?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hopelijk tot snel!