USKV Hebbes is met vier zaterdagteams en één midweekteam in de zaal één van de grootste, maar ook actiefste studentenkorfbalverenigingen in Nederland. Wij zijn een groeiende vereniging van 70 betrokken leden; een gezellige vereniging waar met behulp van mond-tot-mond reclame veel bereikt wordt. Wij bieden u naamsbekendheid, binnen én buiten Utrecht.

Wij bieden u vele aantrekkelijke mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan ons te verbinden.

Wedstrijdshirts
Eén van onze vijf zaterdagteams speelt wedstrijdkorfbal. Dit houdt in dat er op hoog niveau gekorfbald wordt, met name in de regio's Midden, Zuid-West, Noord-West en Oost. Hebbes 1 speelt momenteel vierde klasse op het veld en derde klasse in de zaal. Hebbes 2 speelt in breedtekorfbal. Het is mogelijk om Hebbes 1 en Hebbes 2 te sponsoren voor €200,- per jaar per team. De overige breedtekorfbalteams (Hebbes 3, Hebbes 4 en Hebbes Midweek) kunt u sponsoren voor €175,- per jaar per team. Er is tijdens de korfbalwedstrijden altijd publiek aanwezig, waaronder tijdens de jaarlijkse familiedag.

Elk team heeft 12 witte shirts, het bedrijfslogo kan op de voorkant van het shirt geplaatst worden. U kunt één of meerdere teams sponsoren voor een periode van 4 jaar. Bij het sponsoren van meerdere teams geldt er een korting op het totaalbedrag. 

Toernooishirts
Naast onze witte wedstrijdshirts dragen wij, tijdens toernooien, de zwarte toernooishirts. Onze toernooishirts worden ongeveer 12 keer per jaar gedragen tijdens studenten(korfbal)toernooien. Deze vinden plaats door het gehele land, waaronder Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen. Jaarlijks organiseren wij in Utrecht ons eigen studentenkorfbaltoernooi: de Domcup. Hier komen ruim 250 studenten op af, studenten uit studentensteden door het gehele land. Op dit evenement zijn wij zelf altijd met twee teams aanwezig, welke de toernooishirts dragen. De toernooishirts zijn het negatief van onze wedstrijdshirts, en worden daarom ook gebruikt tijdens uitwedstrijden tegen tegenstanders die in witte shirts spelen.

Het is mogelijk om uw logo te plaatsen op de toernooishirts voor €100,- per jaar en voor een periode van 5 jaar. 

Websitesponsor
Sinds 2016 hebben we een veelzijdige website. In de sponsorbalk op de homepage is ruimte voor uw bedrijfslogo, voor maar €100,- per jaar. Met een klik op het logo wordt de bezoeker doorgestuurd naar de website van uw bedrijf. Onze nieuwe website wordt vaak bezocht. Er wordt gemiddeld meer dan 8 keer per dag vanaf Google doorgeklikt naar onze website en de site is bijna 8000 keer weergeven in zoekresultaten.

Clubbladsponsor
Elke maand brengt USKV Hebbes een clubblad uit, met rond de 75 oplagen. Deze krijgt elk lid mee naar huis en ook de sponsoren ontvangen het clubblad. In dit blad staat allerlei informatie over de vereniging (wedstrijdschema, standen, activiteiten van de maand) en worden allerlei columns en stukjes over terugkomende thema’s en acties geplaatst. Een halve bladzijde (kwart A4) voor uw logo in het clubblad kost maar €50,- per jaar.

Sponsorpakketten
Mocht u interesse in meerdere vormen van sponsoring, dan kan dit natuurlijk ook! Neem contact op met de sponsorcommissie en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Klik hier voor onze sponsorbrochure.

Contact

Bent u enthousiast geworden? Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

USKV Hebbes
t.a.v. Sponsorcommissie
p/a Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht

Huidige sponsoring

Sponsoren in de schijnwerpers!

Hieronder bieden wij een overzicht van onze huidige sponsoren. Dit geeft niet alleen voor sponsoren, maar ook voor onze leden verschillende voordelen.

Cambridgebar: shirtsponsor Hebbes 1 en Hebbes 2
De Cambridgebar is onze hoofdsponsor, zij sponsoren de wedstrijdshirts van Hebbes 1 en Hebbes 2. De bar kunnen wij twee keer per jaar gratis afhuren, inclusief 3 uur gratis tapperskosten. Als er een team kampioen wordt, kan dat gevierd worden in de Cambridgebar. Dit team krijgt namelijk twee gratis pitchers van de Cambridgebar! 

Daarnaast is het ook mogelijk om een bestuursfunctie te gaan doen bij de Cambridgebar. Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje naar bDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

'T Pandje: shirtsponsor Hebbes 3 en Hebbes 4
'T Pandje is onze stamkroeg en sponsort de wedstrijdshirts van Hebbes 3 en Hebbes 4. Iedere maand wordt een vaste borrelavond georganiseerd, daarnaast is het dus ook de plek waar regelmatig Hebberts aan te treffen zijn!

Lumixx: shirtsponsor Hebbes Midweek 1
Lumixx is een jong bedrijf dat zich specialiseert in licht, geluid en DJ-gear, gericht op studenten. Als sponsor van de wedstrijdshirts van de Midweek zorgt Lumixx voor veel sfeer tijdens thuiszaterdagen van Hebbes met professioneel verzorgde muziek tussen de wedstrijden. Daarnaast was Lumixx aanwezig voor beeld en geluid op de afgelopen Domcup. 

Husk: shirtsponsor toernooishirts
Husk is dé go-to organisatie voor onze jaarlijkse wintersportreis. Via Husk wordt de gehele reis aangevraagd, inclusief accomodatie, materiaalhuur en skipassen. Sinds seizoen 2017/2018 is het herkenbare gele logo van Husk door het hele land te zien tijdens studententoernooien, op onze toernooishirts!