USKV Hebbes is met twee zaterdagteams en één midweekteam in de zaal één van de grootste, maar ook actiefste studentenkorfbalverenigingen in Nederland. Wij zijn een groeiende vereniging van ongeveer 55 betrokken leden; een gezellige vereniging waar door middel van mond-tot-mond reclame veel bereikt wordt. Wij bieden u naamsbekendheid, binnen én buiten Utrecht.

Wij bieden u vele aantrekkelijke mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan ons te verbinden.

Wedstrijdshirts
Eén van onze twee zaterdagteams speelt wedstrijdkorfbal. Dit houdt in dat er op hoog niveau gekorfbald wordt, met name in de regio’s Midden, Zuid-West, Noord-West en Oost. Hebbes 1 speelt momenteel vierde klasse op het veld en derde klasse in de zaal. Hebbes 2 speelt in breedtekorfbal, wat betekent dat zij uitkomen in de regio Utrecht. Het is mogelijk om Hebbes 1 en Hebbes 2 te sponsoren voor €200,- per jaar per team. Het andere breedtekorfbalteam, de Midweek, kunt u sponsoren voor €175,- per jaar per team. Er is tijdens de korfbalwedstrijden altijd publiek aanwezig, waaronder tijdens de jaarlijkse familiedag.

Elk team heeft 12 witte shirts, het bedrijfslogo kan op de voorkant van het shirt geplaatst worden. U kunt één of meerdere teams sponsoren voor een periode van 4 jaar. Bij het sponsoren van meerdere teams geldt er een korting op het totaalbedrag. 

Toernooishirts
Naast onze witte wedstrijdshirts dragen wij, tijdens toernooien, de zwarte toernooishirts. Onze toernooishirts worden ongeveer 12 keer per jaar gedragen tijdens studenten(korfbal)toernooien. Deze vinden plaats door het gehele land, waaronder Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen. Jaarlijks organiseren wij in Utrecht ons eigen studentenkorfbaltoernooi: de Domcup. Hier komen ruim 250 studenten op af, studenten uit studentensteden door het gehele land. Op dit evenement zijn wij zelf altijd met twee teams aanwezig, welke de toernooishirts dragen. De toernooishirts zijn het negatief van onze wedstrijdshirts, en worden daarom ook gebruikt tijdens uitwedstrijden tegen tegenstanders die in witte shirts spelen.

Het is mogelijk om uw logo te plaatsen op de toernooishirts voor €100,- per jaar en voor een periode van 5 jaar. 

Websitesponsor
Sinds 2021 hebben we een gloednieuwe website. In de sponsorbalk op de homepage is ruimte voor uw bedrijfslogo, voor maar €100,- per jaar. Met een klik op het logo wordt de bezoeker doorgestuurd naar de website van uw bedrijf. 

Clubbladsponsor
Elke maand brengt USKV Hebbes een clubblad uit, met rond de 50 oplagen. Deze wordt online verstuurd naar elk lid en de sponsoren. In dit blad staat allerlei informatie over de vereniging (wedstrijdschema, standen, activiteiten van de maand) en worden allerlei columns en stukjes over terugkomende thema’s en acties geplaatst. Een halve bladzijde (kwart A4) voor uw logo in het clubblad kost maar €50,- per jaar.

Sponsorpakketten
Mocht u interesse in meerdere vormen van sponsoring, dan kan dit natuurlijk ook! Neem contact op met de sponsorcommissie en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Klik hier voor onze sponsorbrochure.

Contact

Bent u enthousiast geworden? Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie!

sponsoring@uskvhebbes.nl

USKV Hebbes
t.a.v. Sponsorcommissie
p/a Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht